ONZE LOCATIES

Den Bosch | Vughterstraat 8d

Eindhoven | Nieuwstraat 23

Rotterdam | Hoogstraat 165

Stay in touch!

Wij hebben de traditionele tosti in een eigen jasje gestoken! Hiervoor gebruiken wij een mooi rustiek zuurdesem brood dat in de steenoven is voorgebakken. Het afbakken doen wij in het ijzer, hierdoor krijgt het zijn stevige buitenkant met knapperige korst, maar behoudt het zijn zachte binnenkant. Zoals een tosti hoort te zijn!

De burgers roosteren wij ook op eigen wijze. Het rustieke zuurdesem brood krijgt zijn authentieke smaak door het ijzer. De burgers grillen wij onze krachtige ijzers, waardoor zijn smaak optimaal tot zijn recht komt. Kies zelf jouw favoriet!

Liever vegan? Dat kan! Wij hebben zowel vega(n) burgers als tosti's.

Lekker voor bij je tosti of burger; (ijs)koffie, een gezonde smoothie of kies een heerlijk speciaal biertje van onze bierkaart.

Tot snel!

  • Burgers
  • Tosti's

Ambachtelijk bereid

Wij houden van ambachtelijk bereiden, zo maken wij onze tonijn- en eiersalade zelf en zijn onze huissaus, basilicum- en limoenmayonaise huisgemaakt. De pulled pork trekken wij zelf, en de kippendij en beenham worden dagelijks vers gesneden. Onze groentes komen direct van de lokale groenteboer. Zo bereiden wij iedere dag jouw tosti of burger met de grootste zorg. Met liefde bereid, dat proef je!

Ons brood

Wij gebruiken een mooi rustiek zuurdesem brood die in de steenoven is voorgebakken. Voor de tosti's is dit een licht bruin zuurdesem, voor de burgers een wit zuurdesem. Onze burgerbollen zijn handgemaakt en daardoor allemaal uniek. Het brood en de bollen bakken wij af in onze ijzers, krokant van buiten, zacht van binnen!

Ons vlees

Ons vlees wordt geselecteerd door de Beefboys. Zij selecteren de lekkerste stukjes vlees bij de boer en gaan langs bij de slachter. Er wordt gelet op voeding, leefomstandigheden en de kenmerken van het ras. Verantwoordelijk en betrokken vanuit de bron, dat proef je terug in onze burgers & tosti's!

ook vegan

Voor zowel onze burgers, als tosti's hebben wij vegan opties. Onze vegan hamburger benaderd te structuur van echt vlees, terwijl onze meatless burger van tarwe een lekker alternatief is met een eigen structuur. Friet met vegan mayonaise en een vegan magnum als toetje maken je menu helemaal af. Liever alleen vegetarisch? Daar hebben wij ook heerlijke mogelijkheden voor. Wij vinden afwisseling belangrijk, dus ga eens voor die vega(n) variant en laat je verrassen!

Phasellus dictum sem, consequat. ut venenatis massa ultricies commodo